Grammes | % | |
---|---|---|
Biscuit succès | ||
Blancs d'oeufs | 525 | 7.45 |
Sucre semoule | 113 | 1.60 |
Amande brute | 338 | 4.80 |
Sucre glace | 338 | 4.80 |
Farine | 75 | 1.06 |
Nougat noix | ||
Sucre semoule | 250 | 3.55 |
Glucose | 200 | 2.84 |
Noix | 600 | 8.51 |
Mousse chocolat | ||
Belcolade | 500 | 7.09 |
Crème au beurre | 1125 | 15.96 |
Crème pâtissière | 375 | 5.32 |
Mousse noisette | ||
Crème pâtissière | 500 | 7.09 |
Praliné noisette | 175 | 2.48 |
Praliné amande | 157 | 2.23 |
Festipak | 1250 | 17.74 |
Gélatine | 27 | 0.38 |
Glaçage | ||
Brillo | 500 | 7.09 |
Aroma Café | QS | QS |