En tant que chocolatier, pâtissier, boulanger ou fabricant de produits chocolatés, votre objectif est de garantir le succès durable de votre activité.
Chez Puratos, nous soutenons cette ambition grâce à nos produits à base de chocolat et de cacao, conçus pour séduire et répondre à tous les besoins d’application.
Au cœur de cette vision se trouve notre programme de cacao durable Cacao-Trace, où notre expertise en fermentation révèle des saveurs d’exception, pour des créations chocolatées uniques en goût et en qualité. Ce programme garantit également que les producteurs de cacao bénéficient de la valeur qu’ils créent, en favorisant la prospérité et l’équité tout au long de notre chaîne d’approvisionnement.
Rejoignez-nous pour construire un avenir véritablement durable pour l’industrie du cacao et tous ses acteurs.
At the heart of our Real Belgian Chocolate is its unrivalled taste. An experience that comes from careful selection of the best quality cocoa beans from around the globe.
Our real chocolate is perfect for cakes or for coating tarts or biscuits. Chocolanté chocolate is easy to temper, making it simple to use for pouring and coating your chocolate moulds.
Puratos offers a high quality selection of compound coatings for a wide variety of applications.
Whether you want to preserve the crispiness of your cookies or give them a great cocoa and nut taste: Puratos offers a wide variety of fillings.
Pralinés and Nut specialties have unlimited use in chocolate-making, patisserie & viennoiserie creations.
Through our long experience in bakery, we are able to design and manufacture every component of our products ourselves and therefore offer you bakery ingredients and solutions of the highest quality.
Discover all Puratos ingredients and solutions for your classic patisserie creations. And there’s more. Find out how to surprise your customers with creative, healthier or more sustainable patisserie.